SAPS QUIN ÉS L’ORIGEN DELS TEUS ALIMENTS?

SI FAS LA COMANDA PER PRIMERA VEGADA...

Et proposem un període de prova d’un mes i amb la periodicitat que tu decideixis (setmanal - 4 cistelles - o quinzenal - 2 cistelles - ).

Després del període de prova, si vols continuar, només caldrà establir la periodicitat i, plegats, quadrar el dia i hora d'entrega.

Pas a pas, rebràs la cistella a casa!1. Escull la teva cistella

Vés a la pàgina « la meva comanda » i escull la cistella que prefereixis (Terra o Llavor). Els dilluns a partir de les 12h ja actualitzem els productes de la propera setmana al web.

Pots fer canvis, dintre dels productes de temporada.


2. Envia la teva comanda

Envia un mail a cistelles@pachamama.cat, tot indicant les teves dades personals (nom, adreça complerta, mòbil/telèfon de contacte) i la periodicitat que desitgis. A través del mail t’explicarem com fer la prova d’un mes per veure si vols passar o no a ser cooperant Pachamama.

Donat que funcionem a través d’una botiga online, si t’animes a seguir amb nosaltres, un cop fet el període de prova, et facilitarem un nom d’usuari i una contrasenya, a més d’un manual d’explicació de la botiga, per utilitzar en el cas que vulguis fer canvis en la teva cistella. Si no vols fer canvis, com que et donarem d’alta a la botiga, ja s’enviarà la teva comanda directament, amb els productes que hem escollit conjuntament amb el pagès.
També disposem d'un llistat de diferents productes d'alimentació bàsica amb el seu preu que podeu afegir com a extres a la vostra comanda.

(Garantim formalment que les dades personals no s’utilitzaran per a cap altre efecte que no sigui el de portar la comanda a domicili)

3. Rebre la confirmació
Via mail rebràs una confirmació de recepció de la teva primera comanda. És necessari esperar aquesta resposta per tal de verificar la comanda i assegurar-nos que les dades són correctes.

4. Esperar el lliurament de la cistella
El període per fer canvis en les cistelles o afegir qualsevol extra es tanca dimecres a les 00:00h (mitjanit). 
L'entrega es farà en bicicleta dintre dels horaris establerts (dimecres-dijous de 9 a 14h, i local els dimarts de 16-21h). S'intentaran respectar les rutes per barris ja establertes, per tal d'optimitzar l'esforç que s'ha de fer en bicicleta de càrrega a nivell físic.

Quan parlem de "compromís" ens referim a la xarxa d'ajuda mútua que, al participar en el projecte, s'estableix entre productors, consumidors i la nostra associació com a facilitadora. Per tal de concretitzar aquest objectiu i donar continuïtat a la iniciativa a llarg termini, funcionem amb un sistema de comandes setmanals o quinzenals.

D'aquesta manera, el "compromís" s'estableix de manera natural, quadrant conjuntament una periodicitat. 

compromís
EL PROJECTEprojecte.html
COM FUNCIONA
LA MEVA COMANDAcomanda.html
PREGUNTES FREQUËNTSpreguntes.html
D’ON VENEN els PRODUCTESdonve.html
ACTIVITATSActivitats/Activitats.html
ZONA D’ENTREGA

Entreguem a tota l’àrea metropolitana de Barcelona.


Escriviu-nos i acordarem un dia per l’entrega.
Fins ara!

cistelles@pachamama.cat

cistelles@pachamama.catmailto:info@pachamama.cat?subject=informaci%C3%B3shapeimage_14_link_0